Egypt - víza - informace a vyřízení

Vyřízení víza do: Egypt


Co je nutné k vyřízení víza?

Turistická víza

  • platný cestovní pas (platnost pasu vice než 6 měsíců po návratu - NUTNÉ)
  • 2 fotografie na bílé pozadí
  • žádost o udělení víza (v AJ)
  • rezervace letenky
  • rezervace ubytování
  • u cizinců doklad o trvalém pobytu - jinak nelze žádost podat
  • plna moc k vyřízení víza (nemusí být ověřená)

Business víza

  • pozvání od egyptského partnera v angličtině s uvedením všech detailů zvoucí i zvané osoby, účelu cesty, dat atd.

Ceny

Turistická víza

1 vstup (na 30 dní):

  • pro 1 osobu  1800,- Kč

více vstupů (na 3 měsíce):

  • pro 1 osobu  2 100,- Kč

Business víza 1 vstup

  • 2 400,- Kč /osoba

Business víza multiple 90dní

  • 3 050,-Kč/osoba

Tranzitní víza

  • 1 600,- Kč /osoba
  • více vstupů 2 300,-/osoba

Je-li nutné zásilku zaslat zpět poštou, účtujeme poplatek 150,- Kč.

7 pracovních dní, minimálně

Podrobnosti

Platnost víza je 30 dní od data vystavení.

Co chci:
Dotaz:
Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Ulice:
Město:
PSČ:
Firma:
IČO:
 

Naše cestovní kancelář nemůže garantovat udělení víza či vyřízení v určitém termínu. Námi uváděné lhůty jsou pouze přibližné a vycházejí z našich zkušeností. Vyřizování některých víz probíhá v zahraníčí (Berlín, Londýn, Vídeň, Moskva apod), kde mají dané země svůj zastupitelský úřad. V tomto případě většinou zasíláme pas a potřebné dokumenty formou cenného psaní či doporučené pošty a takto pas opět dostáváme zpět. Protože zkušenosti s poštou jsou různé, nemůžeme nést odpovědnost za doručení či za lhůtu. Některé země vízum neudělí bez udání důvodu a zaplacený poplatek nevrátí. Proti neudělení víza není odvolání. Vše je v kompetenci daného velvyslanectví. Obecně doporučujeme vyřizování víz s patřičným předstihem. Dále doporučujeme vystavení více pasů, na což má občan ČR právo. Pak lze vyřizovat několik víz současně. Zejména víza afrických zemí jsou velmi problematická.