Keňa - víza - informace a vyřízení

Vyřízení víza do: Keňa


Co je nutné k vyřízení víza?

Elektronická turistická víza:

  • pas platný 6 měsíců po skončení planosti víza (kvalitní sken hlavní dvojstrany s biometrickými údaji)
  • 1 vyplněný vízový formulář (k dispozici v naší CK)
  • 1 foto formátu 500x500pixelů (jpeg) na bílém pozadí
  • rezervace zpáteční letenky
  • voucher od hotelu či potvrzení CK + itinerář cesty (v jednom souboru)
  • (u tranzitu vyznačené hraniční přechody, doklady o automobilu a řidičský průkaz - kopie)
  • očkování - dobré mít připraveno pro hraniční přechody (není třeba přiložit k žádostem o víza)
     

Ceny

  • Evisa - Turistické/business vízum - 2.000,- Kč / 1 vstup

 

Je-li nutné zásilku zaslat zpět poštou, účtujeme poplatek 150,- Kč.

cca týden

Podrobnosti

O vízum zažádat nejdříve 3 měsíce před odletem (odjezdem)

Co chci:
Dotaz:
Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Ulice:
Město:
PSČ:
Firma:
IČO:
 

Naše cestovní kancelář nemůže garantovat udělení víza či vyřízení v určitém termínu. Námi uváděné lhůty jsou pouze přibližné a vycházejí z našich zkušeností. Vyřizování některých víz probíhá v zahraníčí (Berlín, Londýn, Vídeň, Moskva apod), kde mají dané země svůj zastupitelský úřad. V tomto případě většinou zasíláme pas a potřebné dokumenty formou cenného psaní či doporučené pošty a takto pas opět dostáváme zpět. Protože zkušenosti s poštou jsou různé, nemůžeme nést odpovědnost za doručení či za lhůtu. Některé země vízum neudělí bez udání důvodu a zaplacený poplatek nevrátí. Proti neudělení víza není odvolání. Vše je v kompetenci daného velvyslanectví. Obecně doporučujeme vyřizování víz s patřičným předstihem. Dále doporučujeme vystavení více pasů, na což má občan ČR právo. Pak lze vyřizovat několik víz současně. Zejména víza afrických zemí jsou velmi problematická.