Srí Lanka - víza - informace a vyřízení

Vyřízení víza do: Srí Lanka


Co je nutné k vyřízení víza?

ETA – Turistická víza

  • Cestovní pas platný 6 měsíců po návratu ze Srí Lanky – i pro dítě (poslat naskenovaný pas e-mailem)
  • dotazník (v naší CK – pošleme e-mailem)

Při příletu na Srí Lanku můžete být požádáni doložit:

- zpáteční letenku

- dostatek finančních prostředků (30 USD/den)

Ceny

Ceny včetně poplatků imigračnímu úřadu:

ETA – Turistická a tranzitní víza

1 nebo 2 vstupy na 30 dní – 1 400,-/osoba

ETA – Business multiple vstupy na 30 dní – 2 200,-/osoba

 

 

Je-li nutné zásilku zaslat zpět poštou, účtujeme poplatek 150,- Kč.

3 dny

Podrobnosti

Od 1.1.2012 vzniká povinnost  zažádat si o ETA – turistická či transitní víza předem před příletem na Srí Lanku!

Co chci:
Dotaz:
Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Ulice:
Město:
PSČ:
Firma:
IČO:
 

Naše cestovní kancelář nemůže garantovat udělení víza či vyřízení v určitém termínu. Námi uváděné lhůty jsou pouze přibližné a vycházejí z našich zkušeností. Vyřizování některých víz probíhá v zahraníčí (Berlín, Londýn, Vídeň, Moskva apod), kde mají dané země svůj zastupitelský úřad. V tomto případě většinou zasíláme pas a potřebné dokumenty formou cenného psaní či doporučené pošty a takto pas opět dostáváme zpět. Protože zkušenosti s poštou jsou různé, nemůžeme nést odpovědnost za doručení či za lhůtu. Některé země vízum neudělí bez udání důvodu a zaplacený poplatek nevrátí. Proti neudělení víza není odvolání. Vše je v kompetenci daného velvyslanectví. Obecně doporučujeme vyřizování víz s patřičným předstihem. Dále doporučujeme vystavení více pasů, na což má občan ČR právo. Pak lze vyřizovat několik víz současně. Zejména víza afrických zemí jsou velmi problematická.